Apr 23, 2008, 7:38 AM

Времена 

  Poetry » Other
676 1 17

Куца времето в разни посоки,

в епидемии тъне денят;

глухи истини, лъжи еднооки

в теб се раждат, но  в мене болят.

 

И в задръстени, тягостни вени,

задимено бълбука кивот;

пак поема си дъх и се дави...

Десет болки не значат живот!...

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??