23.04.2008 г., 7:38 ч.

Времена 

  Поезия » Друга
680 1 17

Куца времето в разни посоки,

в епидемии тъне денят;

глухи истини, лъжи еднооки

в теб се раждат, но  в мене болят.

 

И в задръстени, тягостни вени,

задимено бълбука кивот;

пак поема си дъх и се дави...

Десет болки не значат живот!...

© Геновева Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??