25 mar 2018, 16:49

Всеки ден 

  Poesía » Otra
238 1 2

Къде се криеше до днеска,

Надеждо моя – не разбрах?

И мъката си аз – човешка,

в една торбичка си събрах.

 

Сега, когато те намерих,

аз тръгвам смело пак напред.

И ще забравя как треперех

във дните седмични поред.

 

И пак за мене ще се съмне,

и хаосът ми – подреден.

И ако щастие ме гръмне –

така да бъде всеки ден.

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??