24 oct 2011, 16:18

Въздишка 

  Poesía » Otra
807 0 17

Танц на  светулки –

феерична магия,

бегъл лъч

и на мига –

неусетно изтри я.

Трепет отляво,

красива илюзия,

кротък дъждец

и дъга, уморено

топяща се

всред синевата,

сякаш влюбена

целувка,

сякаш въздишката

на необята,

закопняла

за сбъдване…   

© Росица Танчева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??