24.10.2011 г., 16:18 ч.

Въздишка 

  Поезия » Друга
806 0 17

Танц на  светулки –

феерична магия,

бегъл лъч

и на мига –

неусетно изтри я.

Трепет отляво,

красива илюзия,

кротък дъждец

и дъга, уморено

топяща се

всред синевата,

сякаш влюбена

целувка,

сякаш въздишката

на необята,

закопняла

за сбъдване…   

© Росица Танчева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??