Танц на светулки –
феерична магия,
бегъл лъч
и на мига –
неусетно изтри я.
Трепет отляво,
красива илюзия,
кротък дъждец
и дъга, уморено
топяща се
всред синевата,
сякаш влюбена
целувка,
сякаш въздишката
на необята,
закопняла
за сбъдване…
© Росица Танчева Все права защищены