27 ene 2018, 0:56  

Въздишката на щастието... 

  Poesía » De amor, Verso libre
346 0 3

 

Въздишката на щастието...

 

Въздишам те нежно всеки път

когато си те спомням и мечтая...

когато се разхождаш из ума ми

и откриваш всяко кътче в сърцето ми...

 

Въздишам за теб всеки път,

когато чувствам диханието ти...

когато чуя песента с която...

ми шепнеш нотите на магията...

 

Въздишам, въздишам днес за теб...

когато ме целунеш все едно е сън...

когато просто ме прегърнеш така...

и ми се усмихнеш със лъчи в очите...

 

И там да ти отдам въздишките си...

във този въздух от огън и вода...

над това небе от искреност и яснота...

там където слънцето ни благославя...

 

Там където луната и звездите ни пазят...

в обятията на същността, присъствието ти..

в сърцето, което се бори свободно да лети...

там в живота на една щастлива въздишка...

 

 

 

 

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??