Въздишам те нежно всеки път
когато си те спомням и мечтая...
когато се разхождаш из ума ми
и откриваш всяко кътче в сърцето ми...
Въздишам за теб всеки път,
когато чувствам диханието ти...
когато чуя песента с която...
ми шепнеш нотите на магията...
Въздишам, въздишам днес за теб...
когато ме целунеш все едно е сън...
когато просто ме прегърнеш така...
и ми се усмихнеш със лъчи в очите...
И там да ти отдам въздишките си...
във този въздух от огън и вода...
над това небе от искреност и яснота...
там където слънцето ни благославя...
Там където луната и звездите ни пазят...
в обятията на същността, присъствието ти..
в сърцето, което се бори свободно да лети...
там в живота на една щастлива въздишка...
© Лили Вълчева Все права защищены