1 oct 2011, 8:59

За живеца 

  Poesía » Otra
811 0 19

Мое крехко,

илюзорно щастие,

като мъглица

над тепетата разпръскваш се

и все по-трудно ми е

шепичка от теб да си запазя

в пастта на галопиращия град.

Едва покълнало стръкче обич,

дали бетонът ще те пощади?

А напират сокове –

живецът бори се,

все още…

© Росица Танчева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??