2 feb 2015, 17:49

За мама 

  Poesía » Otra
341 0 1

За Мама

/на малката ми дъщеря/

 

Очичките на мойта дъщеря,
отново ме поглеждат навлажнени.
За майка и е  и сега скръбта...
Ще дойде мама, моя малка Ени!

Прегръщам я! И малките ръце,
отвръщат ми с прегръдката си сладка...
До мене пърха  малкото сърце,
Защо я няма мама, татко?!

И още повече се натъжим,
на двамате ни липсва наш`то маме!
Един друг  двамате ний се тешим...
Прегръдката утеха ще ни стане!

Очичките на мойта дъщеря
и моите очи са навлажнени...
Щом тъй я чакаме ще дойде тя!
При нас ще дойде мама, Ени!

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??