30 nov 2006, 10:45

За мене 

  Poesía
663 0 11
Косите ми закичи със светулки,
по мен посипа розите червени,
и води ме по белите пътеки,
целувайки, дори нозете ми.
За мене бяха, и са, твоите песни!
Ти мен сънува в бялата премяна,
в косите ми рисува, вълшебни думи...
нарече ме  красива, и обичана...
Такава съм, и съм щастлива...
Вярвам ти, като дете на всяка дума.
Като жена, обичам те с надеждата,
че врече ми се,  да ме има...
Не казвай думите вълшебни...
на друга в обич, не се вричай!
Че парят още, по мене огнени
милувките на твоите устни.




 



© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??