27 ene 2023, 20:26

За нас 

  Poesía
150 1 2

Черен път...вещае бъдеще странно

Тъмен път със дупки  и тръни осеян

и скитащи хора в тъмата вървят

мъченици,безродни души на смъртта.

 

Родени със болка за радост една

Че ги очаква тихо смъртта

И там по пътя трънлив се питаш

човек ли си ти. Защо спря да прощаваш?

 

На какво се надяваш че друг за теб

ще тъжи или прошката търсиш

за твойте мечти.Жалко нали?

За кой ли не зная, но пътя все

по-черен за нас хората става.

 

 

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря,Миночка за коментара и подкрепата!До нови мила!!!
  • Прав си, Ангел, пътя по който вървим е труден, но сме длъжни, да се справим. Затова имаме и чувствата, и волята и любовта!
Propuestas
: ??:??