16 feb 2009, 1:05

Зачатие 

  Poesía
1155 0 5
Разнолика стоножка
илюзия
пролази деня ми,
стаен от безмълвие.
Той се сгърчи,
изстена от болка
и се сгуши
в нощта на луната
с молитва
за слънцезачатие.

© Дана Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??