22 jun 2013, 19:57

Зад един прозорец 

  Poesía » De amor
372 0 1

Зад един прозорец, там е свободата моя,

зад един прозорец тук: оковите им ме зоват.

През него виждам много хора - повече бездушни,

с голям товар от нужди най-ненужни.

Аз не искам техните богатства да приема

и без милост да ме лъжат; да ме оковат...

За тях аз винаги държа го в мен затворен,

но надали те някога ще разберат.

© Росица Манолова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Съжалявам, че и ти гледаш през този прозорец на някои хора, но такава е действителността! Сърдечен поздрав и не отваряй никога този прозорец!
Propuestas
: ??:??