2 abr 2017, 23:50

Заключен спомен 

  Poesía » De amor
357 5 6

Как искам времето да върна 

или сладостния миг, поне –

с ръцете си да те обгърна 

и да останем пак насаме! 

 

Под ключ е споменът, в сърцето –

ти вечно ще останеш там, 

с теб преживяното е туй, което 

със друг не мога да създам! 

 

Когато сутрин се събуждам, 

да отворя аз очи не смея, 

твоя лик да не прокуждам 

и да те видя все копнея! 

 

Един ден, заедно ще бъдем двама, 

аз силно вярвам, във това! 

Граници за любовта, ти знаеш, няма –

ще имаме една съдба! 

 

 

© Pepi Petrova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??