22 jul 2009, 12:02

Запитах се 

  Poesía » De amor
647 0 4

 

Запитах  се, защо  съм  тук, на  таз  земя?

И  отговор  си  дадох  аз  едничък...

За да обичам и да съм богат със обич!

Да  знам,  че   в   мене   се  заричаш!

 

Да   те   повикам  с  нежния  си  глас

и   ти   до   мене   да  изприпкаш!

Да  те прегърна   с  топла   ласка  аз,

сълза   в  окото  ми  да  заблести!

 

И   нека   враговете  ми   да   се  объркат,

че  любовта -  душата  ми  е  покорила!

Във  свойта  власт – една-едничка,

сърцата  ни от самота  е  скрила.

© Симеон Пенчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??