31 may 2011, 15:43

Завръщане 

  Poesía » Otra
961 0 20

 

 

  На моя духовен Учител

Шри Чинмой

 

В  сърцето ти тихо

аз влизам на пръсти

и осъзнавам:

та аз съм се върнала вкъщи!

И с толкова трепет се взирам,

една златна порта аз търся

и я намирам,

и няма ги стъпките,

няма го пулса, нито дъха,

стоя пред олтара

на твоята велика Душа,

а  тя нежно ми шепне

с такава усмивка добра;

„О, ето те, идваш си вече,

добре си дошла,

добре си дошла,

 у Дома!”

 

© Татяна Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??