12 jun 2018, 17:21

Звезда 

  Poesía » De amor, Otra
241 1 6

Погледнах тази нощ звездите –

красиви, парещи, добри.

Разпалиха в ума ми дните,

как с теб ги следвахме сами.

 

За миг щом зърна ги обаче,

разтърсват ме със своя плам.

Далечни, карат ме да плача,

една от тях и ти си там.

© Данаил Таков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??