12.06.2018 г., 17:21 ч.

Звезда 

  Поезия » Любовна, Друга
242 1 6

Погледнах тази нощ звездите –

красиви, парещи, добри.

Разпалиха в ума ми дните,

как с теб ги следвахме сами.

 

За миг щом зърна ги обаче,

разтърсват ме със своя плам.

Далечни, карат ме да плача,

една от тях и ти си там.

© Данаил Таков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??