Jun 12, 2018, 5:21 PM

Звезда 

  Poetry » Love, Other
236 1 6

Погледнах тази нощ звездите –

красиви, парещи, добри.

Разпалиха в ума ми дните,

как с теб ги следвахме сами.

 

За миг щом зърна ги обаче,

разтърсват ме със своя плам.

Далечни, карат ме да плача,

една от тях и ти си там.

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??