7 jul 2024, 19:00

Звезда от небето 

  Poesía
133 1 2

Така ми липсваш,татко,

а болката не спира

и в спомените сладко

душата се простира.

 

Опитвам се да върна

прегръдката ти мила

и в погледа да зърна

надежда,вест и сила.

 

Опитвам, но не стигат

до края сетивата,

емоциите напират,

но бягат към сълзата.

 

Опитвам се да зърна

лицето ти щастливо

и в изгрев да прегърна

сияние красиво.

 

Да взема от небето

звездата твоя щедра

и съживя сърцето

с усмивката ти ведра...

© Наташа Басарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??