13 feb. 2020 0:01

Последният мъж 

  Prosa » Relatos
505 2 8
3 мин за четене

© Катя Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
 • Ако се слушат само емоциите тогава често се вършат глупости както прави моята героиня. Разумът не трябва да се пренебрегва. И аз реагирах емоционално и написах този разказ. Ако бях по-разумна не трябваше да го публикувам.
  Благодаря ти за искрената усмивка. Голяма рядкост са.
 • Капучиното е моята стихия ! Благодаря! А относно творбата ще ти каза защо е така: Казах ти, че творбата ти задава безброй въпроси . А всъщност въпросъс е един към всички читатели: Кога аджеба , човек е готов за Покаяние! И за това не се харесва творбата ! Една Искрена усмивка от мен за теб!
 • Да ти кажа честно този разказ нещо не ми го харесаха. Всеки човек има различно мислене и по различен начин възприема написаното.
  Благодаря ти. 🙂 Едно капучино за приятелското гостуване. ☕🍩
 • В този кратък разказ има повече въпроси от конспекта в медицинския ! Много сии ..............точна ! Усмих!
 • Здравей, Лиа! За мен тази тема си беше истинско предизвикателство, защото това си е един бърз секс с непознат в обществена тоалетна. Така казано без украсата за мечтания принц и аналогията с приказките изобщо не изглежда добре. Не знам дали хората, които живеят по този начин мислят така и са решили, че това е пътя към голямата любов...не ги разбирам. Сигурно вина има самотата, която ги прави прекалено уязвими.
  Благодаря ти за коментарчето и твоята гледна точка. Разбирам те.Благодаря ти за милите думи.
  Пожелавам ти весел 8-ми март и много подаръци и целувки!
 • Кате, все пак, има и весела страна и много романтична. Аз открих достатъчно нюанси в историята, които да ме накарат да търся зад всеки ред, останалото. В повечето случаи е така, както в реалността на героинята. Жените винаги търсят рицаря- благородник и разбират,че той е този, който приема кусурите им, като част от тях, а не онзи, който търси временен мехлем за раздиращите го противоречия и комплекси. Непознатото, казват, че привличало, ала...Романтичното очакване е по- сладко от реалността,но реалността е по устойчива от мечтанията. Няма да се впускам в повече излияния, както винаги се възхищавам на краткостта и точността, с която създаваш историите си. Поздрави!
 • Здравейте Марианка и Краси! Краси, благодаря ти за многото усмивки. Посети ако имаш време Сенд и ще разбереш идеята.
  Марианка, май целият живот е съвкупност от търсене на нещо, а получаване на друго. Жалко, че се разделят, защото ми се искаше да е весело. Благодаря ти за прочита.
 • Нямам идея за идеята , но не виждам излъгани, Кате. О, видях - интуицията!
Propuestas
: ??:??