19 мая 2009 г., 23:02

* * * 

  Поэзия » Любовная
623 0 3

 Отказах се от Господ.
 И от Ада.
 Атеистите не ги познавам.
 Облаците бяха без Дъгата.
 От теб дали ще се откажа?
 
 Ще те нося за последно
 във сърцето. Защо ли?
 От липсата ти май се ужасявам...
 А ужасите малко ги познавам.
 Но знам, че дават смисъл на живота.
 И стават по-сетивни хората.
   
 От теб единствено - не се отказах.
 И чакам те.
 Да ми покажеш пътя
 Към Господа. Или към Ада...
 
  
 18.05.2009

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??