6 апр. 2010 г., 07:50

* * * 

  Поэзия » Любовная
567 0 1

 

 

 

Май не разбра - тя каза: "Свърши се"

и... нещо свърши между нас,

и явно нещо в нас се скърши

като ключалка на врата.

Врата, останала да зее

към празното в душата ми,

врата, в която всеки влиза

и си излиза ей-така.

 

Тя каза: "Свърши се" - не го разбираш.

И кой каквото дал е занулено,

така избрани и избиращи

еднакви тръгват в своя път.

Прочела го във някаква си книга.

Това е… друго няма...

Другото... са приказки...

© Валентин Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??