1 янв. 2010 г., 18:06

*** 

  Поэзия
564 0 1

Измъчена от това, в което се превърна,

тя понечи да се върне.

Но уви, връщане назад нямаше.

Тя бе заседнала там,

на онова място,

там между миналото и бъдещето.

Знаеше какво ще се случи.

Не искаше да се случва.

Искаше да се върне,

но не можеше.

Болеше. Тя ридаеше.

Убиваше я, бавно и мъчително.

Смъртта я преследваше,

тя бавно напредваше

и бавно умираше.

Но късно се осъзна

и сега ще умре като куче тя.

© Наталия Благоева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Моля те да си смениш аватара - много е антихристки!
    Що се отнася до стиха...
    Ще говорим после.
    Но с няколко думи: има "хляб" в него!
Предложения
: ??:??