18 окт. 2007 г., 09:05

* * * 

  Поэзия
841 1 4

Какво ще стане, когато си тръгнеш...
Там, където ти принадлежиш,
когато се завърнеш -
в домът, отдавна не видян,
а аз оставам тук
със спомени в едната
и с реалността
в другата си ръка...
без дори да се обърнеш...
ще бъда един миг, сладко изживян,
може би миг на заблуда...
Колко хубаво ни е било
ще си спомням с тъга...
Ала аз си оставам една луда,
която обича, въпреки всичко.
Дори да зная, че всяко нещо
си има своя край
-  тебе ще обичам до безкрай!

© Калпазанче Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??