11 апр. 2010 г., 22:38

*** 

  Поэзия
457 0 0

Отварям си очите – виждам теб,

сърцето ми със твоето тупти,

за моята душа си хлеб,

животът ми е в твоите очи.

 

Усмивката ти пак по мен се стеле,

прегръдката ти нежна е преграда,

от днес навеки ще се слеем.

Не давай миг сърцето ми да страда.

 

                                                  На Хриси и Милен

 

 

 

© Зл Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??