Изрекох хиляди думи. Красиви. Нежни.. Топло галещи.
Инерция...
Обещания.
Изхвърлих всичко онова, запазено за Истинския от себе си.
Неистински целуваща.
Неистински обещаваща.
Инерция.
Толкова те обърквам. И толкова съм объркана.
Толкова объркан е животът ми.
Търся промяна, пренасочвайки думите.
Искам промяна. Тъпча по устните.
Изстъргвам душата ти с цялата си неискреност.
Изстъргвам те, вече изстъргана.
По инерция...
© Даниела Пенева Все права защищены