Oct 11, 2009, 12:38 AM

* * * 

  Poetry » Other
373 0 2

Изрекох хиляди думи. Красиви. Нежни.. Топло галещи.

Инерция...

Обещания.

Изхвърлих всичко онова, запазено за Истинския от себе си.

Неистински целуваща.

Неистински обещаваща.

Инерция.

Толкова те обърквам. И толкова съм объркана.

Толкова объркан е животът ми.

Търся промяна, пренасочвайки думите.

Искам промяна. Тъпча по устните.

Изстъргвам душата ти с цялата си неискреност.

Изстъргвам те, вече изстъргана.

По инерция...

© Даниела Пенева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??