Стълпотворени стълбове с листа от прелитащи птици.
Къщи с лампи вградени, преплетени жици.
Кабелно-електронно-неонови песни
с тон металически в свода небесен.
Динозаврено-пластмасово пърхащи пеперуди
над ливади с цветя - виртуални заблуди.
А човекът, с венец от изкуствени тръни,
на бунище-Голгота стои - неразпънат.
2.02.2018
© Мария Димитрова Все права защищены