25 июл. 2019 г., 23:12

*** 

  Поэзия
177 0 0

зъбите ми зъзнат

от позлата,

а дрехите ми падат

- имам липси в заплата,

зъбите са моят чар

неподправен и светъл,

да осветяваш е дар

зъболекар ми е рекъл,

макар и външно гол

крушки като мене бол.

 

(стихотворението се появи в импровизацията върху думата - зъболекар.)

 

01.04.2019 г.

Рашко Иванов Марков 

© Рашко Иванов Марков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??