28 июл. 2021 г., 12:51

* * * 

  Поэзия
489 1 7

Този дългонос и палав вятър

пак се пъхна в моите коси - 

замириса му на тръпно лято

и на дъжд, причесан и измит.

Сбърчи дългия си нос и кихна,

чак разроши смешните къдрици.

Но пък аз така му се усмихнах,

че догони и ми върна птиците.

© Ива Котине Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Здравей, мое лято! »

21 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??