Jul 28, 2021, 12:51 PM

* * * 

  Poetry
480 1 7

Този дългонос и палав вятър

пак се пъхна в моите коси - 

замириса му на тръпно лято

и на дъжд, причесан и измит.

Сбърчи дългия си нос и кихна,

чак разроши смешните къдрици.

Но пък аз така му се усмихнах,

че догони и ми върна птиците.

© Ива Котине All rights reserved.

The work is a contestant:

Здравей, мое лято! »

21 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??