Всичко в теб ме кара
за момент да трепна.
Страх, изпитвам страх
на истинска любов
болезнено позната.
Тези нежни думи
страха в мен лекуват.
Макар и тихо, нежно,
без болката си да издавам
той усеща,
усеща как всичко в мен
пагубно умира.
Разпръсква прахта ми
и не рaзбира
писъмцата в тъмната стая.
Умирах, а той не разбра,
че правя всичко,
за да съм с него накрай света.
Обичах, трептях, бдях,
а той дори не разбра
за моята голяма душа.
Търпях, мълчах
и накрая се поболях.
Изпитах истинската болка с повече омраза - тогава разбрах, че умрях.
© Даниела Все права защищены