Nov 21, 2009, 12:00 PM

* * * 

  Poetry » Love
341 0 0

Всичко в теб ме кара

за момент да трепна.

Страх, изпитвам страх

на истинска любов

болезнено позната.

 

Тези нежни думи

страха в мен лекуват.

Макар и тихо, нежно, 

без болката си да издавам

той усеща,

усеща как всичко в мен 

пагубно умира.

Разпръсква прахта ми

и не рaзбира

писъмцата в тъмната стая.

 

Умирах, а той не разбра,

че правя всичко,

за да съм с него накрай света.

Обичах, трептях, бдях,

а той дори не разбра

за моята голяма душа.

Търпях, мълчах

и накрая се поболях.

 

Изпитах истинската болка с повече омраза - тогава разбрах, че умрях. 

 

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??