19 июл. 2015 г., 10:50

* * * 

  Поэзия » Другая
460 0 9

По здрач присядам  до теб уморен,

ще погаля косите по твоето рамо...

тихо падат оковите на тежкия  ден

щом отново с тебе сме двама.

 

Над хоризонта облаците догоряха,

нощта навред ухания разстила,

как да спра мига в неуморния бяг,

когато в мен се сливат било и не било.

© Запрян Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??