18 июн. 2008 г., 13:12

* * * 

  Поэзия » Философская
428 0 0

Аз имам свой прозорец към небето,

през който гледам залеза на боговете,

през него виждам пътищата мои по земята.

Аз няма да забравя тайната в човека -

тя сън е,  тя - илюзия и облак-сянка.

© Илия Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??