18.06.2008 г., 13:12 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
427 0 0

Аз имам свой прозорец към небето,

през който гледам залеза на боговете,

през него виждам пътищата мои по земята.

Аз няма да забравя тайната в човека -

тя сън е,  тя - илюзия и облак-сянка.

© Илия Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??