Jun 18, 2008, 1:12 PM

* * * 

  Poetry » Phylosophy
430 0 0

Аз имам свой прозорец към небето,

през който гледам залеза на боговете,

през него виждам пътищата мои по земята.

Аз няма да забравя тайната в човека -

тя сън е,  тя - илюзия и облак-сянка.

© Илия Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??