19 янв. 2008 г., 15:34

* * * 

  Поэзия » Для детей
464 0 4
Първи сняг
Ставам сутринта от сън,
гледам аз навън -
земя, дървета, къщи
сякаш са от мрамор същи.
И какво ли е това,
дето е навън сега?
Снощи е натрупал сняг
в падналия мрак.
Рой снежинки пак валят
и децата веселят!!!



© Глория Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??