19.01.2008 г., 15:34 ч.

* * * 

  Поезия » За деца
462 0 4
Първи сняг
Ставам сутринта от сън,
гледам аз навън -
земя, дървета, къщи
сякаш са от мрамор същи.
И какво ли е това,
дето е навън сега?
Снощи е натрупал сняг
в падналия мрак.
Рой снежинки пак валят
и децата веселят!!!



© Глория Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??