Jan 19, 2008, 3:34 PM

* * * 

  Poetry » For kids
463 0 4
Първи сняг
Ставам сутринта от сън,
гледам аз навън -
земя, дървета, къщи
сякаш са от мрамор същи.
И какво ли е това,
дето е навън сега?
Снощи е натрупал сняг
в падналия мрак.
Рой снежинки пак валят
и децата веселят!!!



© Глория Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??