14 апр. 2023 г., 17:03

* * * 

  Поэзия » Другая
286 1 7

Ще спуска лятото платна в морето

и зимата ще сипе сняг в елите,

а аз ще имам всичко, за което

мечтаят повечето от жените:

една сълза, от моите сълзи родена,

едно сърце, под моето сърце забило...

Това е най-красивата поема –

да подариш живот и да оставиш име.

© Antoaneta Karaivanova Pavlova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??