8 мар. 2010 г., 00:56

А някъде там... 

  Поэзия » Любовная
1176 1 36

 

 

 

                 Все търся

                 онези пътеки,

                 които водят към теб
                 и в здрача,

                 и във светлината...
                 от обич, тъга и болка

                 заплитам нежен венец
                 и потъвам

                 в съня на тишината...

                 А някъде там...

                 в тихо

                 и светло безвремие
                 бродят твоите мисли

                 и сънища,
                 с усещане за теб

                 в очакване на знамение
                 пристъпвам

                 по твоите пътища...

 

 

 http://www.youtube.com/watch?v=sqxbZq7d86Q&feature=related 

             

          МУЗИКА >>> Secret garden the promise 

 

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??