Лепнеш ми, Страх! Лепнеш по мене...
Прогризал до кости беса.
Попиваш във вените, стелеш се по тялото
и не бързаш да махнеш с ръка.
Оплиташ в коварните мрежи човечето,
дръзнало нявга да вдигне чело.
Счупил си вече стрелките на времето,
агнеца пореден предал на тегло.
© Пепи Оджакова Все права защищены
агнеца пореден предал на тегло.
!!!!!!