Jun 18, 2008, 12:04 PM

А ти все там си, Страх... 

  Poetry
550 0 16

Лепнеш ми, Страх! Лепнеш по мене...

Прогризал до кости беса.

Попиваш във вените, стелеш се по тялото

и не бързаш да махнеш с ръка.

 

Оплиташ в коварните мрежи човечето,

дръзнало нявга да вдигне чело.

Счупил си вече стрелките на времето,

агнеца пореден предал на тегло.

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??