23 окт. 2012 г., 22:08

* * * 

  Поэзия
331 0 0

Вървя сама в гората,

загледана в безкрая - 

роклята ми влачи се

по мокрите листа.

Мъглата бавно, бавно

се сгъстява -

привиждат се отдавна 

забравени лица.


Гората - дива, пуста, 

уж заспала -  

протяга своите ръце.

С познат глас

ме упоява - 

магия древна в

лабиринта ме затваря.


Лутам се объркана

от свят във свят -

в спомени оплетена.

Това ли е моят живот? -

с това, което бях

и сегашното ми аз.

© Венелина Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??