23 февр. 2017 г., 15:17

Абстиненция 

  Поэзия » Другая
191 1 0

Разрушени млади хора

търсят наркотика на живота си,

дланите им се потят,

дишането е на пресекулки.

"Мислех си, че няма

да се чувствам никога така отново."

Лежат голи на пода,

след поредния удар:

"Разкажи ми повече за себе си."

Кръвта им започва да ври,

залитат по улиците,

пълнят с цигарен дим

емоционални кладенци,

искат да надникнат вътре в себе си,

но стомахът им е свит на топка,

не спират да треперят.

"Този път излязох чиста от това."

Имам изненада –

вътре си и с двата крака.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??