21 дек. 2019 г., 17:56

Aлпийски лазур 

  Поэзия » Эротическая
939 0 3

Със цвета на алпийски лазур

две очи ме погалиха нежно.

"Няма никакъв видим кусур"-

мисъл мина през мене небрежно.

 

И седиш си на тъпия стол, 

а на ме ми прескача сърцето.

Пийваш смелост чрез вид алкохол

и ме каниш при теб в сепарето.

 

Над града със герои безчет

може много звезди да са светели...

Опаковани в чалга сюжет -

тази нощ не ни трябват свидетели...

 

© Таня Гулериа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??