Магията в живота никога не спира!
Тя кара всичко да цъфти.
Но също кара и човек да страда -
когато някой с думи и дела го нарани!
Живеем в време тъй размирно...
С войни, убийства и поквара!?
Нима това живот ли е кажи?
Щом някой по земята страда...
Не спрем ли, то лошото множи се.
Превзема нашата земя...
Превръща ни във кучета зловещи-
отнемащи любов и добрина.
Те смърт посяват в черната земя!
Поспрете вижте ни Земята,
превърна се в бунище с много смрад.
Аз знам че можем да прегърнем добротата!
Доброто още си е в нас...
И нека да запазим светлината,
магията на този свят!
© Ангел Все права защищены